Оренда сівалки Väderstad Tempo F-8

В наявності
1 грн
0 відгуків

Tempo F – це напівпричіпна високошвидкісна сіялка точного висіву на 8 рядків та з можливістю одночасного внесення добрив або без. Розташування та конструкція опорних коліс забезпечують високу точність глибини за будь-яких умов, що гарантує рівномірну появу сходів. Tempo F обладнана високопродуктивною системою внесення добрив з можливістю індивідуального посекційного відключення, як результат – оптимізується принцип внесення та збереження добрив.

Сівалка Tempo компанії Väderstad – це високошвидкісна сівалка нового покоління, яка вирізняється точністю і працює вдвічі швидше, ніж традиційні сівалки. Tempo відмінно працює за будь-яких умов - після традиційної чи мінімальної технології обробітку ґрунту. Результатом є поява рівномірних та дружніх сходів, що забезпечує якнайкращий старт для росту рослин.

Вражаюча точність глибини висіву

Для забезпечення оптимальної точності глибини сівалку Tempo F оснащено гідравлічними опорними колесами, які розташовуються між висівними секціями, завдяки чому забезпечується стабільність ходу, навіть за умов горбистої поверхні.

Завдяки широкому профілю опорних коліс зберігається задана глибина висіву, незалежно від типу ґрунту. Великий діаметр коліс забезпечує плавний рух, навіть, на високих швидкостях.

Самостійне підлаштовування положення коліс

Восьмирядна сівалка Tempo F 8 має чотири опорних колеса, з’єднаних із гідравлічною системою трактора, які працюють в тандемі.

Завдяки цьому навантаження на всі колеса однакове, тому сівалка плавно рухається нерівною поверхнею.

Висока точність сівби

Завдяки своїй конструкції сівалка Tempo може працювати з більшістю тракторів. Вона має низькі вимоги до гідравліки, автономне електричне живлення.

Якщо у вас є напівпричіпна сівалка Tempo F, оснащена вентилятором, який працює від приводного валу відбору потужності, трактор не буде обмежувальним чинником для високоточної сівби.

Місткий бункер для добрив

Сівалка Tempo F може оснащуватися великим бункером і дисковими сошниками для внесення добрив.

Доступ до бункера легкий і безпечний завдяки платформі, а його великий отвір сприяє швидкому заповненню і більш продуктивному використанню часу на полі.

В системі точного землеробства електродвигуни дають можливість працювати зі змінними нормами внесення добрив, сприяючи збільшенню врожаю з тією ж кількістю добрива.

Відключення рядків заощаджує насіння та добрива

Дозатор добрива, як і дозатор насіння, має функцію індивідуального відключення рядків. Це дозволяє оптимізувати результат на полях неправильної конфігурації.

Добриво дозується через короткі шланги, тому відключення відбувається у раховані секунди.

Мінімальне ущільнення ґрунту

Tempo F – напівпричіпна сівалка. Це означає менше навантаження на навіску трактора, а отже, можливість роботи з меншими тракторами, а також менший тиск шин на поверхню ґрунту.

Оскільки вага розподіляється між трактором і сівалкою, ґрунт ущільнюється менш інтенсивно. Це забезпечує сприятливішу структуру ґрунту і рівномірну появу сходів.

 

Відгуки Оренда сівалки Väderstad Tempo F-8
Увійдітьщоб залишити відгук.
Оренда сівалки Kinze 3600

1 грн

Оренда сівалки Kinze 3600